Webdesign, webhosting

Weboldalak, portálok készítése
Ahhoz, hogy egy honlap elérje célját, a korszerű technológiák frappáns alkalmazása mellett hangsúlyt kell fektetni a minőségi látvány-kivitelezésre, és a funkciók pontos meghatározására.
Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy minden tekintetben az Ön igényeihez igazodjanak, és szem előtt tartottuk az ár-érték arány megtartását is.

Keresőoptimalizálás, marketing

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization = S.E.O.) A kereső optimalizálás elsődleges célja a releváns látogatottság növelés.Természetesen látogatókat sokféleképpen lehet generálni, de a cél az, hogy az oldalt csak az adott témában érdeklődő emberek látogassák és lehetőleg minél többen.

Tárhelyek szolgáltatása

Tárhely szolgáltatásunk az Ön internetes honlapjának elhelyezésére szolgál egy nagyteljesítményű szerveren, nagy sávszélességű internet kapcsolat mellett.Folyamatosan biztosítjuk honlapjának megjelenését az interneten, így Ön napi, kapcsolatban állhat ügyfélkörével és mindig friss információkkal szolgálhat.

Domain szolgáltatások

Igénylés előtt győződjön meg nem foglalt-e a kiválasztott domain. Domain ellenőrzés
Domain átregisztrációval bármely díjcsomag esetében lehetőség van előzőleg más szolgáltatónál regisztrált és karbantartott domain használatára.

A domainregisztrációs díjak tartalmazzák:
  • a domain fenntartását a kifizetett időszakra
  • redundáns DNS1+DNS2 fenntartást
  • ingyenes átirányítást
  • ingyenes DNS módosítást

számítástechnika informatika router számítógép cat6 cat5 rj45 notebook rendszergazda nyomtató informatikai hálózat építés